Föreläsningar

Föreläsningar:

Små idéer – stora resultat!

Hur stimulerar vi våra medarbetare att komma med idéer som utvecklar verksamheten? Hur tar vi idéerna vidare?

Under Louise Östbergs föreläsning Små idéer – Stora resultat lär du dig att arbeta effektivt med idéer från dina medarbetare. Kärnbudskapet är vikten av att alla medarbetare deltar i ett ständigt förbättringsarbete samt vi som organisation kan skapa ett kreativare klimat där förbättring, kreativitet och innovation är en naturlig del av allas dagliga arbete.


Drömmen om ett äventyrligare liv

2014 genomförde Louise Östberg ett projekt där hon genomförde ett litet äventyr om dagen i ett år för att utforska om summan av många små äventyr kunde vara lika stort eller leda till lika stor förändring som ett stort äventyr. Hon paddlade kajak, sprang i obanad terräng, utmanade sig själv på MTB, körde draghund, tältade, gick kurser i fjällsäkerhet, lagade mat utomhus med barnen och mycket mycket mer. Projektet ledde till att Louise och  familjen bytte ett stressigt Stockholmsliv mot ett lugnare liv i fjällen där äventyren är vardag och vardagen ett äventyr. Under Louise föreläsning Drömmen om ett äventyrligare liv berättar hon om hur hon gjorde för att skapa sitt drömliv.

Många små är större än en stor

Föreläsningen Många små är större än en stor kombinerar både idéer och äventyr i en mix som är både användbar i din organisation för att driva förbättrings- och förändringsarbete såväl som inspirerande för dina medarbetare.